• APA - element esential al vietii !
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

VERIFICARE METROLOGICA CONTOR APA


Laboratorul de Metrologie al S.C. CRAB S.A. este situat la adresa Bacau, str. Bulevardul Unirii, nr. 13 bis si este autorizat pentru verificari metrologice a contoarelor de apa rece si apa calda, cu diametre nominale cuprinse intre 15 si 200 mm.

Autorizatia Laboratorului de Metrologie este emisa de Biroul Roman de Metrologie Legala.

Laboratorul de Metrologie detine trei instalatii etalon pentru verificarea metrologica a contoarelor de apa rece si apa calda, etalonate periodic de catre Directia Regionala de Metrologie Legala Bacau:

 - o instalatie pentru verificarea metrologica a contoarelor de apa rece si apa calda cu diametrul nominal cuprins intre 15 si 40 mm;

 - o instalatie pentru verificarea metrologica a contoarelor de apa rece si apa calda cu diametrul nominal cuprins intre 40 si 80 mm;

 - o instalatie pentru verificarea metrologica a contoarelor de apa rece si apa calda cu diametrul nominal cuprins intre 100 si 200 mm.

Verificarea metrologica a contoarelor de apa rece sau calda se realizeaza pe baza de cerere/comanda, depusa la secretariatul societatii sau la sediul laboratorului.

TARIFE PENTRU VERIFICAREA METROLOGICA
DIAMETRUL NOMINAL CONTOR PRET lei, fara T.V.A. PRET lei, cu T.V.A.
Apometre DN 15-40 110,08 131,00
Apometre DN 50-80 267,23 318,00
Apometre DN 100-200 392,44 467,00

La aceste tarife se poate adauga, daca este cazul, tariful de demontare/montare/sigilare - afisat in pagina de TARIFE CONEXE.

Programul Laboratorului de Metrologie este: Luni - Vineri, intre orele 8.00 - 16.00.

Informatii suplimentare se pot obtine, in timpul programului de lucru, la numerele de telefon 0372 401 301 sau 0755 059 876.

Modalitati plata facturi

Facturile de apa si de canalizare pot fi platite prin:
platforma on-line;
 
logo netopia o aplicatie on-line disponibila pentru dispozitivele iOs si Andoid;
♦ aplicatia de mobil disponibila in Google Play, AppStore si App Gallery;
terminalele:
♦ casieriile proprii situate in str. Narciselor - nr. 14 si str. 9 Mai - nr. 80, de luni pana vineri, intre orele 09.00 -16.00;
♦ ghiseele agentiilor BCR si BRD, in numerar, in baza facturii;
♦ serviciul Direct Debit al Bancii Comerciale Romane, in baza unui mandat acordat bancii;
♦ O.P. in urmatoarele conturi: vezi lista.
Indiferent de modalitatea de plata aleasa nu se percepe nici un comision din partea clientului!

Proiect POSMEDIU

S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A., în calitate de Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, beneficiază de asistentă financiară acordată din Fondul de Coeziune, prin POS Mediu – Axa prioritară 1, în vederea implementării proiectului:
„Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apă si apă uzată în judetul Bacău”.
Pentru detalii despre acest proiect accesati butonul:
 
buton POS
 
Rezultatul așteptat al proiectului îl repezintă creșterea gradului de acoperire a populației cu servicii de alimentare cu apă și canalizare până la un procent de 90% din aglomerările urbane incluse în proiect: Bacău, Moinești, Buhuși, Dărmănești și Tîrgu Ocna