• APA - element esential al vietii !
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CANALIZARE


Municipiul Bacau - colectarea, transportul si evacuarea apelor uzate de la utilizatori se realizeaza in sistem unitar, cu pante care asigura viteza minima de autocuratire. Pe diametre, avem urmatoarele lungimi:
D = 200 mm L = 56,66 km;
D = 300 mm L = 60,92 km;
D = 400 mm L = 32,89 km;
D = 500 mm L = 21,45 km;
D = 600 mm L = 1,25 km.
Lungimea colectoarelor principale este de 44,58 km.
Comuna Faraoani - 8,99 km.
Comunele Traian, Filipesti, Tatarasti, Prajesti, Hemeius, Letea Veche, Magura, Margineni nu dispun de retea de canalizare.
Orasul Targu Ocna - sistem de canalizare combinat, cu lungimea totala a sistemului de canalizare de 15,45 km, iar populatia racordata la reteaua de canalizare este de 5.882 locuitori. Reteaua de colectare si transport a apelor uzate D = 225 - 450 mm, Ltot = 7,46 km. Reteaua de colectare si transport a apelor pluviale D = 450 mm, L = 7,99 km.
Comunele Stefan cel Mare, Buciumi, Casin nu dispun de o retea de transport a apelor uzate.
Orasul Buhusi - sistem de canalizare combinat, cu lungimea totala a retelei sistemului de canalizare combinat de 24,000 km, iar populatia racordata la reteaua de canalizare este de 10.700 locuitori. Reteaua de canalizare existenta cuprinde colectoare cu diametru pâna la 1.000 mm. Colectorul principal deverseaza în SEAU, localizata în partea sudica a orasului Buhusi. Exista un punct de deversare si un deversor apa pluviala pe strada Chebac.
Orasul Moinesti - sistem de canalizare combinat si sistem ape pluviale, cu lungimea sistemului de canalizare combinat de 27,70 km, iar a celui de ape pluviale de 2,00 km. Populatie conectata: 14.243 locuitori sunt racordati la reteaua de canalizare. Colectorul principal deverseaza în SEAU, localizata în partea estica a localitatii Moinesti.
Orasul Darmanesti - sistem de canalizare separat cu lungimea totala a sistemului de canalizare este de 1,34 km si cu 261 locuitori racordati la reteaua de canalizare. Colectorul principal deverseaza în SEAU, localizata în centrul localitatii Darmanesti.
Orasul Tirgu Ocna - sistem de canalizare ape menajere 16,90 km din tuburi de beton si PVC cu diametre intre 250-450 mm; sistem de canalizare ape pluviale 5,90 km, din tuburi de beton cu diametre intre 500-800 mm. Exista un numar de 2412 de racorduri de canalizare, pana la data de 31.12.2016.

Modalitati plata facturi

Facturile de apa si de canalizare pot fi platite prin:
platforma on-line;
 
logo netopia o aplicatie on-line disponibila pentru dispozitivele iOs si Andoid;
♦ aplicatia de mobil disponibila in Google Play, AppStore si App Gallery;
terminalele:
♦ casieriile proprii situate in str. Narciselor - nr. 14 si str. 9 Mai - nr. 80, de luni pana vineri, intre orele 09.00 -16.00;
♦ ghiseele agentiilor BCR si BRD, in numerar, in baza facturii;
♦ serviciul Direct Debit al Bancii Comerciale Romane, in baza unui mandat acordat bancii;
♦ O.P. in urmatoarele conturi: vezi lista.
Indiferent de modalitatea de plata aleasa nu se percepe nici un comision din partea clientului!

Proiect POSMEDIU

S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A., în calitate de Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, beneficiază de asistentă financiară acordată din Fondul de Coeziune, prin POS Mediu – Axa prioritară 1, în vederea implementării proiectului:
„Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apă si apă uzată în judetul Bacău”.
Pentru detalii despre acest proiect accesati butonul:
 
buton POS
 
Rezultatul așteptat al proiectului îl repezintă creșterea gradului de acoperire a populației cu servicii de alimentare cu apă și canalizare până la un procent de 90% din aglomerările urbane incluse în proiect: Bacău, Moinești, Buhuși, Dărmănești și Tîrgu Ocna