• APA - element esential al vietii !
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Anunt public privind decizia de emitere a acordului de mediu - 10.12.2020


S.C. COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACAU S.A., anunţă publicul interesat asupra deciziei de incadrare de catre APM Bacau: ca modificarile proiectului ,,Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în județul Bacău, în perioada 2014-2020” se supun evaluarii adecvate si nu se supun evaluarii impactului asupra corpului de apa.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate   la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr.23, Bacău,  în zilele de luni-joi, între orele 8-16,30 si vineri intre orele 8,00-14,00, cât şi la următoarea adresă de internet:http://apmbc.anpm.ro. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul Raportului de imapct asupra mediului la sediul  APM Bacău,  în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Bacău.

Modalitati plata facturi

Facturile de apa si de canalizare pot fi platite prin:
platforma on-line;
 
logo netopia o aplicatie on-line disponibila pentru dispozitivele iOs si Andoid;
♦ aplicatia de mobil disponibila in Google Play, AppStore si App Gallery;
terminalele:
♦ casieriile proprii situate in str. Narciselor - nr. 14 si str. 9 Mai - nr. 80, de luni pana vineri, intre orele 09.00 -16.00;
♦ ghiseele agentiilor BCR si BRD, in numerar, in baza facturii;
♦ serviciul Direct Debit al Bancii Comerciale Romane, in baza unui mandat acordat bancii;
♦ O.P. in urmatoarele conturi: vezi lista.
Indiferent de modalitatea de plata aleasa nu se percepe nici un comision din partea clientului!

Proiect POSMEDIU

S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A., în calitate de Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, beneficiază de asistentă financiară acordată din Fondul de Coeziune, prin POS Mediu – Axa prioritară 1, în vederea implementării proiectului:
„Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apă si apă uzată în judetul Bacău”.
Pentru detalii despre acest proiect accesati butonul:
 
buton POS
 
Rezultatul așteptat al proiectului îl repezintă creșterea gradului de acoperire a populației cu servicii de alimentare cu apă și canalizare până la un procent de 90% din aglomerările urbane incluse în proiect: Bacău, Moinești, Buhuși, Dărmănești și Tîrgu Ocna