• APA - element esential al vietii !
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

COMUNICAT PRESA POIM - noiembrie 2017


 

BACĂU - 03 Noiembrie 2017

Semnarea Contractului de Finantare pentru proiectul:

Sprijin pentru pregătirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, în perioada 2014-2020”.

Cod proiect 106161
 
S.C. Compania Regională de Apă Bacău S.A., în calitate de Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, a semnat, în data de 26.09.2017, Contractul de Finantare nr. 126/3170, alături de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, în vederea obtinerii finantării nerambursabile pentru implementarea proiectului ”Sprijin pentru pregătirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, în perioada 2014-2020”.

Perioada de implementare a proiectului: 31 de luni, începând cu 15-04-2016.

Valoarea proiectului: 19.346.633,18 lei (inclusiv TVA), din care 13.819.023,70 reprezintă finantare nerambursabilă din Fondul de Coeziune, 2.276.074,49 lei reprezintă finantarea nerambursabilă din Bugetul de Stat, iar 162.576,75 lei reprezintă contributia financiară a Beneficiarului.

Obiectivul general al proiectului: elaborarea documentatiilor necesare în vederea obținerii finantării proiectului de investitii din fondurile europene destinate perioadei de programare 2014-2020.

Scopul proiectului: continuarea strategiei locale pentru dezvoltarea sectorului de apă si apă uzată, în vederea asigurării îndeplinirii obligatiilor Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeană, precum si a legislatiei specifice nationale si europene în sectorul apă/apă uzată.

Program cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare

Pentru informatii suplimentare vă rugăm să vizitati pagina www.apabacau.ro, sectiunea Investitii - POIM 2014-2020 sau să contactati reprezentanții S.C. C.R.A.B. S.A. Bacău din cadrul Unitătii de Implementare a Proiectelor:

Adresa: str. Henri Coanda, nr. 2, BACAU

Persoana de contact: Andreea IFTIME (Responsabil cu publicitatea)

Telefon / Fax: 0234.55.00.23

Adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Modalitati plata facturi

Facturile de apa si de canalizare pot fi platite prin:
platforma on-line;
 
logo netopia o aplicatie on-line disponibila pentru dispozitivele iOs si Andoid;
♦ aplicatia de mobil disponibila in Google Play, AppStore si App Gallery;
terminalele:
♦ casieriile proprii situate in str. Narciselor - nr. 14 si str. 9 Mai - nr. 80, de luni pana vineri, intre orele 09.00 -16.00;
♦ ghiseele agentiilor BCR si BRD, in numerar, in baza facturii;
♦ serviciul Direct Debit al Bancii Comerciale Romane, in baza unui mandat acordat bancii;
♦ O.P. in urmatoarele conturi: vezi lista.
Indiferent de modalitatea de plata aleasa nu se percepe nici un comision din partea clientului!

Proiect POSMEDIU

S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A., în calitate de Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, beneficiază de asistentă financiară acordată din Fondul de Coeziune, prin POS Mediu – Axa prioritară 1, în vederea implementării proiectului:
„Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apă si apă uzată în judetul Bacău”.
Pentru detalii despre acest proiect accesati butonul:
 
buton POS
 
Rezultatul așteptat al proiectului îl repezintă creșterea gradului de acoperire a populației cu servicii de alimentare cu apă și canalizare până la un procent de 90% din aglomerările urbane incluse în proiect: Bacău, Moinești, Buhuși, Dărmănești și Tîrgu Ocna