• APA - element esential al vietii !
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

MUDP


Fondurile primite incepand cu anul 1997 de catre S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A. prin programul MUDP II in valoare de 3.950.000 euro au finantat proiecte ce au vizat reabilitarea statiilor de pompare, a surselor existente pentru alimentarea cu apa, reteaua de distributie a apei potabile si a laboratoarelor din cadrul sectiilor captare-distributie si canalizare-epurare.

Astfel, prin programul MUDP II, Statia de pompare Margineni a fost modernizata in anul 1998 cu electropompe de productie Anglia, iar la Statia de pompare Gheraiesti, intre anii 1998-2001, s-au inlocuit electropompele existente cu electropompe tip OMEGA - KBS - Germania supravegheate de calculator. In anii 1999-2002 puturile din fronturile de captare au fost modernizate prin echiparea lor cu electropompe tip GRUNDFOS - Austria, tablouri electrice de forta pentru alimentarea electromotoarelor si instalatii de automatizare si transmisie date tip SCHNEIDER catre dispeceratul local, dotat cu calculator IBM-PC. La reteaua de distributie a apei potabile au fost inlocuite 35 km de conducte cu altele din fonta ductila produse de catre Pont A Mousson - Franta, a fost realizata monitorizarea presiunilor si debitelor in diferite puncte a retelei, prin montarea a 21 de traductori de presiune si a 21 de dispozitive de afisare locala si, in anii 1999-2001, a fost realizata contorizarea consumatorilor cu contori de debit produsi de catre Schlumberger Industries - Franta. Laboratoarele pentru determinari fizico-chimice au fost modernizate in anul 1999 cu aparatura moderna si performanta livrata de firma OF SYSTEMS din Bucuresti.

Prin finalizarea cu succes a programului MUDP II, S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A. a demonstrat capacitatea de implementare a unui program de investitii important impreuna cu mariri substantiale de tarif in termeni reali si o serie larga de masuri de imbunatatire a performantei financiare si operationale. Aceasta marire, combinata cu un program de contorizare a clientilor facturati, a condus la o rationalizare a consumului de apa in zona deservita, astfel ca, in prezent, este posibila furnizarea apei potabile locuitorilor orasului Bacau zilnic, 24 de ore din 24.

Modalitati plata facturi

Facturile de apa si de canalizare pot fi platite prin:
platforma on-line;
 
logo netopia o aplicatie on-line disponibila pentru dispozitivele iOs si Andoid;
♦ aplicatia de mobil disponibila in Google Play, AppStore si App Gallery;
terminalele:
♦ casieriile proprii situate in str. Narciselor - nr. 14 si str. 9 Mai - nr. 80, de luni pana vineri, intre orele 09.00 -16.00;
♦ ghiseele agentiilor BCR si BRD, in numerar, in baza facturii;
♦ serviciul Direct Debit al Bancii Comerciale Romane, in baza unui mandat acordat bancii;
♦ O.P. in urmatoarele conturi: vezi lista.
Indiferent de modalitatea de plata aleasa nu se percepe nici un comision din partea clientului!

Proiect POSMEDIU

S.C. COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU S.A., în calitate de Operator Regional pentru gestionarea infrastructurii de apă si apă uzată din judetul Bacău, beneficiază de asistentă financiară acordată din Fondul de Coeziune, prin POS Mediu – Axa prioritară 1, în vederea implementării proiectului:
„Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apă si apă uzată în judetul Bacău”.
Pentru detalii despre acest proiect accesati butonul:
 
buton POS
 
Rezultatul așteptat al proiectului îl repezintă creșterea gradului de acoperire a populației cu servicii de alimentare cu apă și canalizare până la un procent de 90% din aglomerările urbane incluse în proiect: Bacău, Moinești, Buhuși, Dărmănești și Tîrgu Ocna